Freia er et av Norges mest elskede varemerker, med sjokolade som har fått folk til å si Mmm... i flere generasjoner. På begynnelsen av 2000-tallet lanserte Freia et sortiment av mørk sjokolade med høyt kakaoinnhold – Freia Premium.

Sjokoladen er produsert av kakaobønner av høy kvalitet fra nøye utvalgte kakaosorter.

Nyt et lite premiumøyeblikk, og oppdag våre spennende smaker.

TYNNE PLATER

Våre tynne sjokoladeplater representerer det reneste uttrykket av rik mørk sjokolade. Alle våre tynne sjokoladeplater har et kakaoinnhold på minst 70%, for en intens smaksopplevelse. De kan nytes som ren mørk sjokolade, eller utforsk en av våre smaksatte varianter.

FYLTE PLATER

Under et tynt lag av den fineste mørke sjokolade finner du rikelig med fyll med spennende smaker fra fjern og nær. Våre fylte plater gir deg nytelsesrike smaksopplevelser!Rik teksturert fylling delikat innkapslet i mørk sjokolade som gir utslag av smak og en elegant finish som inviterer din nysgjerrighet.

RUSTIKK

Å erkjenne at glede ofte kommer fra å oppleve ting i sin raske form, Tykke blokker og rikelig, hele ingrediensene gir tilfredsstillende dybde. Nytelse kommer ofte best fram.

KONFEKT

Freia Premium finnes også som sjokolade egnet for å by på eller dele med andre. Bitene blir en utmerket avrunding på middagen eller til en god kopp kaffe.